Бербатов ще остане във Фулъм още един сезон 26.06 | 17:06

Това обяви мениджърът на играча Емил Данчев

От Краси Киров

Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев говори пред английските медии за бъдещето на българина.

Както е известно, към звездата на Фулъм и голмайстор на отбора има интерес от няколко клуба, като най-настоятелни бяха от Зенит (Санк Петербург).

32-годишният нападател обаче ще остане за още един сезон в лондонския клуб, което е чудесна новина за мениджъра Мартин Йол.

Във Фулъм не искат да повторят миналото трансферно лято, когато загубиха двете си големи звезди Муса Дмебеле и Клинт Демпси, които отидоха в Тотнъм.

"Бербатов има още една година договор с Фулъм и иска да остане. Не искам да коментирам други отбори. Дори и да има интерес, той е щастлив във Фулъм. Със сигурност обаче мога да кажа, че Бербо ще играе футбол поне още две години", заяви Данчев, намеквайки, че все пак Бербо може да приключи кариерата си на друго място извън Острова.

Според изданието обаче напредналата възраст на Бербатов може да го накара да избере първенство, което е по-близо до неговата родина България. За пример дават руското първенство, макар че доста от отборите в Русия се намират много по-далеч от София спрямо Лондон.

Английското издание припомня думите на Емил Данчев пред руските медии:

"Чух за интерес от руски отбори към Бербатов. Руската лига израства с всеки изминал сезон и скоро ще бъде от водещите първенства в Европа. Затова да играеш в подобно първенство, би било интересно", са думите на Данчев пред "Известия".

Водещи

Най-четени