Бием Реал Мадрид с 2:1, оптимист е Дани Абало 29.09 | 12:32

Испанската звезда на Лудогорец очаква успех над "кралете"

От iNews.bg

Испанският футболист на Лудогорец Дани Абало сподели прогноза, че българският шампион ще победи с 2:1 Реал Мадрид на националния стадион "Васил Левски" в сряда вечер.

Носителят на трофея пристига в София за двубой от груповата фаза на Шампионска лига, като целият капацитет на съоръжението бе разпродаден до краен предел.

Дани Абало, който отбеляза и попадението срещу Ливърпул при загубата с 1:2 на "Анфийлд", бе потърсен от медиите в родината си Испания, давайки прогноза за предстоящия сблъсък.

"За Лудогорец е нещо исторически да играе срещу Реал Мадрид в Шампионската лига. Лично аз винаги съм мечтал да ми се случи. Ще дадем най-доброто от себе си и ще опитаме да направим нещо", довери Абало.

"В София ще бием с 2:1, докато мачът на "Бернабеу" ще завърши 0:0", заяви със сериозно самочувствие Абало. "Можем да победим, ако владеем топката и съумеем да си я връщаме бързо, когато я загубим. Стадионът ще е пълен и феновете ще ни окуражат", добави той.

Попитан на кого би искал да вкара измежду Икер Касияс и Кейлор Навас, Абало отвърна, че бе предпочел да отбележи на легендарния капитан на "белите". "Няма значение на кого ще вкарам, но предпочитам да е Касияс.

Водещи

Най-четени