Билетите за Стоичков удариха рекордните 500 лв. 19.05 | 16:30

Марадона пропуска юбилея, арабски принцове не го пускат

От iNews.bg

Билетите за юбилея на Христо Стоичков "50 години номер 8" удариха рекордните 500 лв. Търговци ги продават пред стадион "Васил Левски", съобщи "Стандарт". Борсаджиите на билети дори предлагат 2 броя за 5 стотака, ако се платят веднага. Днес и утре стотици българи ще се борят, за да си осигурят места за грандиозното шоу с участието на Лионел Меси, Роберто Баджо и компания.

Междувременно две от най-големите имена на румънския футбол - Георге Хаджи и Джика Попеску, вече са в България, съобщи "Спортал". Двамата бивши съотборници на легендарния Христо Стоичков са само малка част от величията, които се очаква да излязат утре вечер на "Васил Левски" в мегаспектакъла "50 години номер 8".

"За нищо на света не бих пропуснал празника на моя най-добър приятел!", сподели още през ноември Хаджи, потвърждавайки участието си в невероятното събитие. И няма как да не е така, след като избраният през 2000 година за "Най-добър румънски футболист на всички времена", освен че е играл рамо до рамо с феноменалната "осмица" на "Камп Ноу", е негов скъп приятел и кумец.

Бившият капитан на Барса Джика Попеску от своя страна също е изключително щастлив, че ще участва в историческото събитие и ще има възможност отново да излезе на терена заедно с любимите си другари – Хаджи и Стоичков.

Както е известно, първи в България пристигна друг велик футболист на "блаугранас" - капитанът на "дрийм тима" на Йохан Кройф Хосе Мари Бакеро, който кацна у нас във вторник. Вчера пък това направи бившият голмайстор на Реал Мадрид и националния отбор на Чили Иван Саморано.

Арабски принцове обаче ще провалят мечтата на хиляди родни фенове да видят един от най-големите футболисти за всички времена - Диего Марадона.  Божията ръка се очакваше да бъде един от най-личните гости на Христо Стоичков за юбилея. Дон Диего обаче е ангажиран с турнир за ветерани в Дубай. Той дори се похвали, че е в отлична форма, след като стартира с победа 6:1 над "Барселона". Освен това му предстои и да отвори кафе на свое име в ОАЕ.

 

Водещи

Най-четени