Благодетелите на Лудогорец ликуват: Вече сме в Европа! 07.08 | 09:25

"Сега трябва да си повярваме малко повече и да вдигнем нивото", каза Кирил Домусчиев

От Мариян Найденов

Собствениците на Лудогорец Кирил и Георги Домусчиев бяха изключително щастливи след победата на своя отбор с 1:0 над Партизан в Белград в мача реванш между двата тима от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Така "орлите" победиха именития си съперник за втори път след успеха с 2:1 в първия мач в Разград и се класираха за плейофите в Шампионската лига, като в същото време си гарантираха най-малко участие в групите на Лига Европа.

Кирил Домусчиев призна, че мачът е бил много тежък, но този път късметът е бил на страната на Лудогорец.

"Вече сме в Европа!", възкликна благодетелят на "зелените" от Разград и сподели, че през цялото време е бил на тръни, като дори през главата му е минала и мисълта, че отборът му няма да се справи.

"Сега трябва да си повярваме малко повече и да вдигнем нивото", заключи Кирил Домусчиев.

Братът на бизнесмена Георги, който празнуваше рожден ден пък сподели, че това е било възможно най-големият подарък, който е можел да получи.

"Много съм развълнуван. Много напрежение, беше тежко. До тук се стигна с много работа. Крайно време беше да извадим малко късмет и този труд да бъде възнаграден", коментира Домусчиев.

Ще видим какъв ще бъде жребия и тогава ще вървим напред. Радостното е че стигнахме до плейоф. Мисля, че моделът който практикуват Лудогорец, Литекс и Ботев е пътят", каза още Георги Домусчиев.

Водещи

Най-четени