Божинов и Домовчийски подписват с Левски 27.05 | 13:58

Двамата нападатели се разбраха за условията си с Георги Иванов - Гонзо

От Иво Вецев

Георги Иванов - Гонзо продължава да работи с бързи темпове и днес стана ясно, че е напът да осигури две нови попълнения на Левски.

Валери Божинов е склонил да подпише със "сините", като се очаква неговият договор да е за един сезон, за да може след това да се опита да съживи кариерата си в някое от топ първенствата в Западна Европа.

Не е тайна, че Божинов иска да се върне в италианската Серия А, но предложения към него липсват. В същото време той е отклонил предложения от други отбори, които са били финансово по-изгодни, за да остане в България.

По този начин той спазва думите, които изрече преди юбилея, че Левски е приоритет №1 за него през това лято и единствено оферта от Италия може да го извади от сметките на 26-кратните шампиони през следващия сезон.

В същото време друг любимец на "сините" - Валери Домовчийски, днес беше в офиса на Левски, за да финализира преговорите с Гонзо за неговото привличане на "Герена". До дни трансферите трябва  да са официални, а Домо ще подпише за два сезона.

Всичко за Левски четете в Sporta.bg

Водещи

Най-четени