Буфон призна за напрежение в лагера на "адзури" 09.09 | 16:05

Когато си уморен и си позагубил острота, може да се случи и да възникне напрежение, сподели вратарят на Юве

От Иво Вецев

Два дни след световната квалификация с България (2:2) на ст. "Васил Левски", капитанът на италианския национален отбор Джанлуиджи Буфон разкри за леко напрежение в лагера на "адзурите".

"Скуадрата" не успя да запише успех в своя първи мач от група B, като във вторник италианците ще преследват първа победа при домакинството на Малта.

Буфон от своя страна призна, че в лагера на Италия има леко напрежение след мача с България, загатвайки, че някои футболисти са "говорили твърде много" по време на двубоя с "трикольорите".

"Винаги сме имали проблеми в първите няколко мача от квалификациите. А когато си уморен и си позагубил острота, може да се случи и да възникне напрежение. Това е защото някой говореше твърде много на терена", обясни легендарният страж.

Медиите в Италия припомнят, че микрофоните около терена на няколко пъти "запечатаха" различни дискусии между италианските национали. Леонардо Бонучи и Андреа Пирло почти се скараха, докато Кристиян Маджо и Себастиян Джовинко на няколко пъти получиха инструкции относно позиционирането си на терена.

Водещи

Най-четени