В Англия: Бербатов и Джон Тери стават съотборници в Галатасарай 15.05 | 19:17

Според информациите на Острова, Бербатов е разочарован от липсата на развитие във Фулъм и най-вероятно ще напусне клуба през лятото

От Мариян Найденов

Слуховете, че Димитър Бербатов ще се насочи към Галатасарай през лятото набират все повече скорост, но сега става ясно, че турският гранд иска да привлече и Джон Тери, за да засили отбора, който да атакува отново с всички сили късните кръгове в Шампионска лига.

Както е известно, Чим Бом е на първо място в турската Суперлига, а освен това стигна до четвъртфинал в най-престижната клубна надпревара в Европа. Освен това в отбора са Снайдер и Дрогба, които могат да помогнат за привличането на всяко голямо име в световния футбол.

Според информациите от Острова, Бербатов е силно разочарован от липсата на развитие в тима на Фулъм, който вместо да се бори за място в европейските клубни турнири, беше намесен в определени периоди в борбата за оцеляване в елита.

Също така това лято може да се окаже последното, в което "котиджърс" могат да продадат българина за солидна сума, която да помогне за подмладяването на тима. От своя страна, Берба за последно може да има възможност да играе в Шампионска лига.

Въпреки това трансфер изглежда не особено вероятен, тъй като Бербатов се чувства отлично в Лондон, където вече дълги години живее със своето семейство. Това не е и първият слух, че №9 на Фулъм ще ходи в Истанбул, като "Мирър" увери, че българинът се е насочил към изхода на "Крейвън Котидж".

При Джон Тери ситуацията е по-различна. Роман Абрамович е твърдо решен да подмлади отбора и защитникът не попада в плановете му за реконструкция на състава. Той има още една година от своя договор и оферта от страна на турците със сигурност ще бъде разгледана от милиардера.

Водещи

Най-четени