В Испания се интересуват от треньора на Левски 24.09 | 12:40

Според испанските медии от Тенерифе се оглеждат са нов треньор

От Краси Киров

Отборът на Тенерифе е осъществил контакт с бившия си футболист и настоящ старши треньор на Левски Славиша Йоканович, а в разговора е обсъждана възможността сърбинът да поеме закъсалия испански тим, твърди електронното издания на радио "Марка".

В момента наставник на втородивизионния тим е Алваро Сервера, но шефовете на клуба вече се замислят за промяна след отчайващия старт на тима от Канарските острови в Сегунда Дивисион, където в момента Тенерифе заема предпоследно място.

Според радио "Марка" Йоканович е предложен от близки до ръководството на испанския клуб хора. От друга страна сърбинът не е непознато име в Тенерифе, след като прекара няколко години в отбора като футболист, а по негово време тимът играеше в Ла Лига.

От Тенерифе обаче категорично отрекоха появилите се информации, заявявайки, че клубът не е влизал в контакт с Йоканович, нито с който и да е друг специалист.

"Този слух е абсолютно фалшив и за съжаление цели да създаде нестабилност в настоящото треньорско ръководство на клуба. ФК Тенерифе иска да изясни, че такъв контакт не е осъществяван, което говори и за точността на информацията", бе коментарът по случая от страна на испанския клуб.

Договорът на Славиша Йоканович с Левски изтича следващото лято, като се очаква евентуалните преговори за продължаването му да бъдат в края на тази година. Сръбският специалист също не може да се похвали с добър старт на "Герена", след като "сините" се представят неубедително, а доказателство за това е, че все още нямат домакинска победа в А група през този сезон.

Водещи

Най-четени