В Лудогорец не се примиряват с равенството 27.11 | 09:13

Разградчани искат точки от Реал Мадрид

От iNews

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази съжалението си, че отборът му е пропуснал дори да победи Ливърпул в 5-ия кръг на Шампионска лига, въпреки че едва малко преди края стигна до равенството 2:2.

Даниел Абало изведе "орлите" напред в резултата още във втората минута, но в осмата Рики Ламбърт успя да изравни на 1:1. В самия край на първото полувреме Джордан Хендерсън осъществи пълен обрат, а в 87-ата минута Георги Терзиев възстанови равенството 2:2.

"Съжалявам, можеше да е в наша полза резултатът. Надиграване се получи през целия мач, но това са грешките на растежа. С тези, мачове, които ги правим в момента в Шампионска лига, предполагам следващата година ще бъдат още по-добри и по-зрели футболистите.

Ние излязохме да играем открит и нападателен футбол, но това е Ливърпул, а не Каспичан, много се извинявам. В Ливърпул играят играчи за по 20-30 милиона. мисля, че публиката харесва нашите мачове в Шампионска лига и благодаря на хората за подкрепата. Видяхте, че до последно се опитвахме да се надиграваме с Ливърпул и просто накрая така се получи", завърши Дерменджиев пред камерата на bTV Action," добави Дерменджиев

Защитникът Георги Терзиев, който донесе точката на Лудогорец срещу Ливърпул с гол в 88-ата минута (2:2), заяви, че той и неговите съотборници са контролирали мача през цялото време.

"Много добър мач за нашия отбор, надиграхме Ливърпул, да ги надиграеш е нещо страхотно. Голът е един незабравим момент в моята кариера. Топката дойде при мен на втора греда и я вкарах. От самото начало държахме мача, контролирахме изцяло нещата. Доста добре се справяме срещу тези звезди от Ливърпул, показахме го на терена. В тези мачове идва и самочувствие, и опит.”
 
"Още е рано за Реал Мадрид. Преди мача на Бернабеу имаме мачове с Локо София, после с Берое и чак тогава ще мислим за Реал Мадрид. Не е невъзможно да бием.”

Водещи

Най-четени