Вижте кои са най-добрите 11 в историята на Юнайтед според Райън Гигс 08.12 | 13:02

Димитър Бербатов не попадна в идеалната единадесеторка на уелсеца

От Мариян Найденов

Една от легендите на Манчестър Юнайтед - Райън Гигс, сподели своето мнение относно най-добрите 11 в историята на "червените дяволи".

На вратата той постави Петер Шмайхел, който се превърна в един от най-емблематичните вратари за всички времена. Освен това той беше част от големия отбор на Юнайтед в края на 90-те години, който грабна Шампионска лига през 1999-а година.

В защита той постави Гари Невил вдясно, а като централни защитници той заложи на сегашната титулярна двойка в лицето на Видич. Гигс изпита сериозни затруднения от това кой да е отляво (Евра или Денис Ъруин), но в крайна сметка се спря на Денис заради способността му да бележи дузпи.

Централната част на халфовата линия е съставена от Пол Скоулс, за когото крилото сподели, че е "най-добрият", с кого е има честта да играе, както и от Рой Кийн, който е капитан на неговата селекция.

На дясното крило той постави звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, чиято звезда блесна именно с червения екип. Отляво пък ще действа самият Гигс, който е сред най-големите имена в историята на Манчестър Юнайтед.

Неговата система завършва с двама нападатели, като той си избра нападателно дуо между Уейн Рууни и Ерик Кантона, което извади нашия Димитър Бербатов от сметките.

Водещи

Най-четени