Вицепрезидентът на Барселона: Моуриньо е чума за испанския футбол 19.08 | 12:48

Специалния реши да си върне на каталунците за поредната загуба като бръкна в окото на помощник треньора Виянова с ехидна усмивка

От Мариян Найденов

Вицепрезидентът на Барселона Карлес Виларуби продължи със словесните атаки срещу треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо, който отново се отличи с арогантно поведение, като след финала за Суперкупата на Испания между двата отбора дори си позволи да нападне помощник треньора на каталунците Тито Виянова.

В един много красив и оспорван мач европейският клубен шампион успя да победи вечния си враг Реал Мадрид с 3:2, след късен гол на звездата Лионел Меси. Радостта на Барселона обаче бе частично помрачена от грозните сцени, предизвикани от едно грубо влизане на Марсело в краката на Сеск Фабрегас. Това доведе до сериозни спречквания между играчите на двата отбора, като и треньорите не останаха по-назад.

Специалния реши да си върне на каталунците за поредната загуба като бръкна в окото на Виянова с ехидна усмивка. Помощник треньорът на Барселона не му остана длъжен и го удари по главата, но и това не успя да свали усмивката от лицето на португалеца.

Веднага след края на двубоя играчите на Барселона нападнаха Моуриньо, като Жерард Пике определи действията на Специалния като опит да се разбие испанския футбол. Капитанът на каталунците в срещата Шави Ернандес също не спести критиките си към треньора на вечния враг, като определи сцените като "срам за всички нас".

На подобно мнение е и Карлес Виларуби, който сподели пред радио RAC1: "Напълно съм съгласен с определението на Пике. За мен Моуриньо е като чума в испанския футбол. Винаги съм смятал, че Реал Мадрид е една институция. Сега се надявам, че те няма да подкрепят действията на своя треньор, защото това би довело до лош прецедент".

Водещи

Най-четени