Голмайсторът на А група сменя ЦСКА с Локомотив (Пд) 29.07 | 21:31

Мартин Камбуров се завръща "у дома" при "смърфовете"

От iNews.bg

Голмайсторът на българската А група за изминалия сезон Мартин Камбуров ще се завърне в Локомотив (Пловдив) за четвърти път в кариерата си, след като се е разбрал със старши-треньора на ЦСКА Стойчо Младенов и ще може без проблеми да напусне "Българска армия".

Любимецът на феновете на "смърфовете" е побързал да потърси вариант за завръщане в Пловдив, след като Константин Динев се оттегли от президентския пост. За решението на нападателя е повлиял и фактът, че той няма да бъде твърд титуляр в състава на Стойчо Младенов и затова още утре от 18 часа ще тренира с "черно-белите" под ръководството на Димитър Васев.

"Благодаря на Стойчо Младенов за разбирането. Говорих с него и се разбрахме. Не искам да търкам пейката, ако ще и това да е ЦСКА. Връщам се у дома", заяви Камбуров, цитиран от plovdivderby.com

Камбуров може без проблеми да напусне 31-кратните шампиони, защото не е получавал заплати и ще разтрогне формално поради тази причина, макар истинският мотив да е перспективата да облече отново фланелката на любимия си отбор.

Камбуров игра само в мачовете срещу Зимбру, където не впечатли с особено добра физическа подготовка. Младенов даде да се разбере в двубоите с Литекс и Левски за първенство, че не смята да разчита единствено на българския нападател и залагаше на другите си варианти в атаката Орелиен Йоахим и Георгиу Буш, последният от които се отплати с гол във Вечното дерби.

Водещи

Най-четени