Гришо към Маша: Благодаря ти, че дойде 10.06 | 21:02

Българинът щастлив от присъствието на Шарапова в Куинс Клъб

От iNews.bg

Тенисист №1 на България Григор Димитров благодари специално на своята половинка Мария Шарапова, която изгледа на живо днешния му двубой с Джеймс Уорд от втори кръг на турнира в Куинс Клъб.

Хасковлията записа успех с 2-0 сета и продължи към трети кръг, като не пропусна и да коментира съботния финал на Ролан Гарос между Мария Шарапова и румънката Симона Халеп. Рускинята се наложи след тричасов трилър и триумфира с втория си трофей от Париж.

"Това бе един от най-добрите финали, които някога съм гледал. Беше страхотен пример, който ме мотивира допълнително и в същото време се радвам за нея. Още по-доволен съм, че тя дойде да ме подкрепи тук в Куинс. Надявам се да ми донесе късмет", коментира Григор след успеха си днес.

Българинът не пропусна и да изрази симпатиите си към турнира в Куинс, който е и негов първи на трева за годината.

"Харесва ми това място. Всеки път, когато участвам на този турнир, чувството е специално. Не е лесно да играеш срещу Джеймс и съм доволен от двубоя като за първи мач на трева. Преди Уимбълдън искам да изиграя колкото се може повече срещи на тази настилка. Очаквам с нетърпение следващия си мач", посочи Димитров.

Най-четени