Дидие Дрогба преминава в Галатасарай 29.01 | 07:40

Таранът на Кот д'Ивоар ще сложи подписа си върху договор за 18 месеца

От Краси Киров

Галатасарай официално потвърди информацията, че е получил "да" от Дидие Дрогба и таранът на Кот д'Ивоар ще сложи подписа си върху договор за 18 месеца.

Така вторият гръмки трансфер на Чим Бом след привличането на Уесли Снайдер е факт, след като холандският плеймейкър дебютира снощи при успеха с 2:1 в дербито с Бешикташ.

Дрогба пък се завръща в Европа и ще може да защитава активно титлата си от Шампионската лига, защото ще може да подсили турския гранд в осминафиналната фаза на турнира срещу Шалке 04.

Иначе Дрогба ще премине в Галатасарай под наем от Шанхай Шенхуа, като президентът на турския клуб обяви сделката с широка усмивка.

"Дидие хареса нашите условия и се съгласи да играе за нас".

Самият Дрогба също излезе с официално изявление чрез представителите си, тъй като в момента е в ЮАР с националния отбор на Кот д'Ивоар, който първи се класира на четвъртфиналите в турнира за Купата на африканските нации.

"Не можех да отхвърля възможността да играя в този толкова голям отбор. Нямам търпение отново да играя в Шампионската лига сред най-добрите в Европа", заяви Дрогба

Най-четени