Днес стартира подготовката на националите за Евро 2011 21.07 | 14:54

Момчетата на Радостин Стойчев се събират в пълен състав, с изключение на посрещача Николай Пенчев, който е на подготовка с младежкия тим

От Краси Киров

Днес стартира подготовката на националният ни отбор по волейбол за Европейското първенство в Австрия и Чехия, което ще се проведе от 10 до 18 септември. Там съперници в групата ще ни бъдат отборите на Полша, Германия и Словакия.

Момчетата на Радостин Стойчев се събират на лагер днес, в пълен състав, с изключение на посрещача Николай Пенчев, който е на подготовка с националния отбор младежи за Световното първенство в Бразилия за тази възраст следващия месец.

Днес и утре волейболистите ни ще тренират само във фитнеса и след това ще започнат с игровите упражнения в новата зала "Арена Армеец София". Там на 30 юли е първата контрола на България срещу тима на Сърбия.

В същото време стана ясно, че "лъвовете" ще запишат участие на силния приятелски турнир "Турно дьо Франс", който ще се проведе от 2 до 4 септември в Париж. Този турнир ще бъде генерална репетиция за "лъвовете" преди Евро 2011.

Съперници на Радостин Стойчев и компания ще бъдат отборите Франция, Турция и Словения. Миналата година точно преди Световното първенство България спечели този турнир във Франция.

Водещи

Най-четени