Домусчиев се нахвърли на Левски и Иво Тонев 22.04 | 22:58

Собственикът на Лудогорец с тежки обвинения към "сините"

От Божидар Азманов

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев нападна остро Левски и директно обяви, че Иво Тонев влияе на съдиите, за да помагат на "сините". Освен това босът на шампионите заплащи, че ще извади тима си от елита, ако нещата продължават по същия начин.

 

"Вчера Лудогорец бе категорично ощетен срещу Миньор Перник. Считам, че напрежението върху съдиите не е нормално. Подложени са на жесток натиск. Аз не бих се хванал да бъда съдия в нито един мач, защото няма да издържа. Но не мисля, че лошото съдииство на опитните съдии е плод на това напрежение".

 

"Трябва да видите колко пъти някои от изгонените съдии са изпълнявали определени поръчки през годините. Ние подкрепяме всички безкомпромисни действия на съдииската комисия. Наистина така младите съдии ще бъдат положени на жесток натиск и това ще навреди на отсъжданията им, но в такъв момент се доказват".

 

"Ако Лудогорец имаше 4-5 мача с такива съдийски подпирания, ние нямаше да смеем да живеем в България. Ако искате да направим едно предаване, да гледаме в колко мача има дори и малко съмненение за дузпа и да сравним с други отбори в А група. Какво да направя аз като могат да стигнат до наказателното ни поле".

 

"Не мога да вярвам на преценката на Джугански, защото той е страничен съдия. Когато г-н Касабов бе в управителния съвет на Левски, срещу тях не са свирени дузпи в 80 мача".

 

"Аз приемам призива на Тодор Батков за повече спокойствие. Ние ще продължим да играем феърплей до края на сезона. Аз вярвам на думите на г-н Батков. Но при него се появиха хора и аз не мога да говоря за феърплей с тях. Аз ще съм щастлив, ако Лудогорец е ощетявания отбор до края на годината, а ако станем шампиони, ще ни е най-сладката титла. Нямам никакви съмнение в това, което мисли Тодор Батков. За съжаление има фактори, които влияят на футбола. Иво Тонев се казва единия господин. Знаете, че той самия каза, че ще използва всички средства. Това е мнението ми, който иска да вярва.

 

Имам и друга информация за него, но ще я коментирам, когато дойде времето. Това не е за шоу програми. Аз ще преценя в кой момент ще стане това нещо. Ако нещата така продължават Лудогорец няма да го има в А група. Ще играем с аматьори и ще си развиваме в школата, пък каквото ще да става с първенството. По 7 хиляди лева са били обещани на футболистите на Миньор. Откъде идват тези пари", сподели Кирил Домусчиев в предаването "Пред банята" на ТВ 7.

Най-четени