Ерик Кантона избра българин за бенефиса на Пол Скоулс 26.07 | 12:21

Стефан Димитров и Димитър Бербатов ще вземат участие в официалното сбогуване на Пол Скоулс с футбола

От Михаела Ганчева

Спортно-техническият директор на американския Ню Йорк Космос – Ерик Кантона избра българин в състава си за бенефиса на ветерана на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс.

"Червените дяволи" ще се сбогуват официално с 36-годишната си легенда на 5-ти август, а участие в приятелската среща на "Олд Трафорд" ще вземе бившият нападател на Етър и Чикаго Файър Стефан Димитров.

В момента българският талант се подвизава в младежката формация на Ню Йорк Космос. Американският клуб с почитен президент Пеле бе възстановен преди 2 години, но още не е получил право да играе в професионалната лига на САЩ.

Освен Димитров в отбора на Кантона намериха място Чад Калдерон, Ибрахим Диаби, Давид Диоса, Марвин Ирахета, Дейн Мърфи, Яник Райеринг и Морикен Сангари. До тях ще бъдат Ники Бът, Сол Кембъл, Фабио Канаваро, Брад Фридъл, Роби Кийн, Брайън Макбрайд, Гари Невил, Мичел Салгадо и Патрик Виера.

В състава на Юнайтед със сигурност ще бъде и Димитър Бербатов. Пол Скоулс пък ще изиграе по едно полувреме за двата състава по време на официалното си сбогуване с футбола.

Най-четени