Ето ги новите екипи на Бербатов и Фалкао 18.05 | 14:45

Монако смени доставчика си на екипировка

От iNews.bg

Отборът на Монако показа екипите, с които ще играе през следващия сезон. Монегаските сменят Макрон с Найк, като сделката бе оповестена и от двете страни.

Американският гигант за спортна екипировка ще снабдява френския клуб с всичко необходимо за разботата на футболистите и спортно-техническото ръководство. Срокът на договора е до 2019 година, но от Найк и Монако не дават информация за финансовите параметри.

От Монако съобщиха новината на официалния си сайт, като тя бе придружена със снимка и видео на облечените в новия екип звезди на отбора Радамел Фалкао, Ерик Абидал, Левин Курзава, Джефри Кондогбия и Хамес Родригес с новите екипи.

Българският нападател на монегаските Димитър Бербатов не присъства на кадъра, но се очаква и това да се случи в най-скоро време - на официалното представяне на екипите.

"Монако е един от най-вълнуващите футболни отбори в Европа, а амбицията им е да станат сред водещите отбори в цял свят", заяви Дернот Клери - вицепрезидент и генерален мениджър на "Найк Футбол".

"Монако иска да благодари на Макрон за подкрепата през последните 4 години. Сега обаче гледаме към бъдещето и искаме да приветстваме Найк като най-новия ни партньор. Това сътрудничество помага на глобалната ни стратегия да направим Монако един от водещите клубове в света", каза изпълнителният директор на монегаските Вадим Василиев.

Водещи

Най-четени