И Берое напусна европейската сцена 23.07 | 21:51

Срещата реванш от втория кръг на Лига Европа завърши при резултат 0:0

От iNews.bg

Отборът на Берео стигна до равенство 0:0 срещу датския Брьондби в среща реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа и по този начин отпадна от надпреварата, след като преди седмица допусна поражение на собствения си стадион с 1:0.

В днешния двубой и двата тима имаха малък брой чисти голови положения, като в крайна сметка никой не успя да се възползва от тях и срещата завърши без победител.

През първите 10 минути зрителите на стадион "Брьондби" не видяха нищо интересно, като домакините записаха един корнер на сметката си, което бе "най-вълнуващото" в срещата. До 15-тата минута двама играчи на Брьондби си изкараха жълти картони, като маркирани бяха Елмандер и Ньоргард.

В 18-тата минута бе отправено добро подаване към Спас Делев, който отклони технично към Жуниор Мапуко и последния бе спънат грубо от Йорнсков, за което капитанът на домакините получи третия жълт картон. Центрирането обаче не бе точно и топката излезе в аут без никой да играе с нея.

До 30-тата минута двата тима водеха битката по между си предимно в центъра на терена, като и двата тима опитваха да не правят рисковани подавания, за да не позволят на противника да стигне до голова ситуация.

Повече за срещата може да прочетете на този линк

Водещи

Най-четени