Иво Тонев: На Левски му трябва силна фигура като Сираков 05.06 | 09:48

Бившият изпълнителен директор на "сините" подкрепи кандидатурата на Наско Сираков за свой наследник на "Герена"

От Мариян Найденов

Подалият наскоро оставка като изпълнителен директор на Левски Иво Тонев заяви, че подкрепя възможното завръщане на "синята" легенда Наско Сираков в клуба като негов наследник.

Както е известно, Иво Тонев напусна Левски след фиаското със загубената титла на "Герена". "Сините" имаха нужда от победа, но завършиха 1:1 и подариха златото на Лудогорец.

Веднага след това се заговори, че Наско Сираков може да се завърне в клуба. В началото на тази седмица Сираков и собственикът Тодор Батков пък още повече подсилиха тези информации, след като се срещнаха на четири очи.

Очакваше се вчера Левски официално да съобщи новината, но до това не се стигна, а Батков заяви, че разговаря с много хора, а отговора на въпроса кой ще е новият силен човек на "Герена" ще обяви на 10 юни (понеделник).

"Аз моето мнение съм си го казал отдавна, каза Иво Тонев пред "Стандарт". "На Левски му трябва силна фигура. Това бяха и думите ми след мача със Славия. Посочих и името – Наско Сираков.

Оттук-нататък решенията ги взема г-н Тодор Батков. Не искам да изпадам в излишни коментари. Нито ще се бъркам с мнение. То е ясно", добави Тонев, който все още остава член на Управителния съвет (УС) на Левски и отсега нататък ще се занимава само със строежа на стадион "Георги Аспарухов".

Водещи

Най-четени