Името на Кубрат Пулев вече стряска Кличко 12.02 | 11:22

"Той и Дейвид Прайс са реална заплаха за Владимир", призна един от треньорите на украинеца

От iNews.bg

Щабът на световния шампион Владимир Кличко вече припознава Кубрат Пулев като реална заплаха за абсолютния хегемон в дивизията на най-тежките.

Доказателство за това са думите на Джеймс Али Башир, който е част от треньорския щаб на украинеца. Али Башир даде интервю пред медиите, заявявайки, че именно Кубрат Пулев и британецът Дейвид Прайс са двете най-големи заплахи за по-малкия от двамата братя Кличко.

"Има само двама боксьори, които са способни да създадат проблеми на Владимир в настоящия момент - Кубрат Пулев и Дейвид Прайс", цитиран бе Али Башир.

Изказването на Али Башир идва скоро, след като Кобрата отново говори за евентуален мач с Владимир Кличко, обещавайки да предложи истинско предизвикателство на украинския хегемон.

Преди това обаче българският шампион трябва да се справи с поляка Томаш Адамек, но там не всичко е ясно за момента. Заговори се, че плановете на Адамек са съвсем различни, като полякът планира да се бие с Джонатан Бенкс или Сет Мичел в Съединените щати.

Все още няма официална информация по въпроса, дали мачът между Кубрат Пулев и Томаш Адамек действително ще се състои. И ако да - къде. Смята се, че това ще се случи или в родината на Адамек - Полша, или в САЩ, където обичайно се бие полякът напоследък. Самият Кубрат вече заяви, че е готов да победи Томаш Адамек, където и да се състои сблъсъкът.

"Най-важното за мен е да бъда добре подготвен. Ако съм концентриран и увелен в силите си, няма да имам проблеми с Адамек където и да е мачът", убеден е носителят на европейската и интерконтиненталната титла.

Междувременно Джеймс Али Башир добави, че не намира друга от британските надежди в момента - Тайсън Фюри, за достоен съперник на Владимир Кличко. Поне според неговите думи, Фюри би отнесъл сигурен нокаут от Владимир.

"Тайсън Фюри? Нямам особено високо мнение за него. Той е голям и силен, но реално не притежава никакъв удар. Владимир би го нокаутирал", сподели един от треньорите на Кличко.

Джеймс Али Башир коментира и евентуалния двубой между Кубрат Пулев и Томаш Адамек, предричайки сигурен успех на българската Кобра.

"За мен Пулев определено е по-добрият боксьор. Ако не успее да го нокаутира, то със сигурност ще му нанесе тежки поражение. Но все пак мисля, че ще се стигне до нокаут", сподели Башир".

Водещи

Най-четени