КТБ АД стана генерален спонсор на Българската федерация по тенис 19.02 | 15:35

Финансовата институция ще спомогне за провеждането на всички значими събития от спортния календар на федерацията

От iNews.bg

Корпоративна търговска банка АД (КТБ АД) стана генерален спонсор на Българската федерация по тенис (БФТ) за 2014 г. в продължение на успешното си партньорство с федерацията и на дългогодишната си политика на корпоративна социална отговорност в подкрепа на българския спорт.

КТБ АД ще спомогне за провеждането на всички значими събития от спортния календар на федерацията, включително и на държавните турнири за юноши (младежи и девойки), мъже и жени.

Договорът за сътрудничество през 2014 г. на  БФТ и КТБ АД е израз на желанието на двете институции да развиват българския тенис и да мотивират състезателите за още по-високи постижения в този успешен и атрактивен спорт.

През 2013 г. Корпоративна търговска банка АД беше изключителен партньор на Турнира на шампионките на Световната женска тенис асоциация WTA, който се проведе в България. На него се съревноваваха осем от най-силните тенисистки за 2013 г. в света, а българските зрители получиха възможност да присъстват на събитие от световен мащаб. Благодарение на добрата организация, през 2014 г. България е избрана за домакин на престижното състезание за трети път, а КТБ АД ще продължи традицията да бъде изключителен партньор.

Корпоративна търговска банка АД традиционно подкрепя българския спорт. Банката е генерален спонсор също и на Българската федерация по волейбол (БФВ), на Асоциацията на балканските атлетически федерации (АБАФ), на Българската спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи.

Изключителна популярност придоби и дългогодишната инициатива на КТБ АД "Голям чек" за стимулиране с парични премии на всички златни медалисти от европейски, световни и олимпийски игри.

Водещи

Най-четени