Карло Анчелоти се договори с Реал Мадрид 26.04 | 17:10

Италианецът вече е информирал шефовете на ПСЖ, че ще напусне френския клуб

От Константин Симидчийски

Наставникът на Пари Сен Жермен Карло Анчелоти вече е информирал ръководството на френския клуб, че през лятото ще напусне "Парк де Пренс", съобщава местният ежедневник Le Parisien.

Бившият треньор на Милан е близо до това да изведе ПСЖ до шампионската титла в Лига 1, но Карлето вече е взел решение да напусне клуба.

Смята се, че интерес към него проявяват общо три клуба, но фаворит за подписа му е деветкратният шампион на Европа Реал Мадрид. Нищо чудно, именно интересът на "лос бланкос" да е основната причина, поради която Анчелоти да желае да напусне.

Както вече е добре известно, очаква се Жозе Моуриньо да напусне треньорския пост на Реал Мадрид през лятото, завръщайки се в английския Челси. Нещо, което освобождава път пред Анчелоти по посока "Сантяго Бернабеу".

Le Parisien твърди, че Карло Анчелоти се е срещнал с президента на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи в сряда, като именно тогава го е информирал за взетото от него решение.

Според френската медия, италианецът вече се е договорил с Реал Мадрид, като именно той ще наследи Жозе Моуриньо през лятото.

Водещи

Най-четени