Кобрата за Кличко: Костелив орех, който ще счупя! 18.09 | 08:51

Кубрат Пулев хвърли ново масло в огъня на психо войната с Кличко

От iNews.bg

"Кличко е костелив орех за чупене, но мисля, че разполагам с оръжията да го строша", заяви непобеденият на професионалния ринг българин Кубрат Пулев Кобрата в интервю за германското издание boxen.de.

33-годишният софиянец за пореден път се закани, че ще свали властелина в тежка категория на професионалния бокс в последното десетилетие Владимир Кличко от трона му на предстоящия мач за титлата на IBF (Международна боксова федерация) на 15 ноември в зала "O2 World Arena” в Хамбург.

Кличко трябваше да защитава пояса си срещу Кобрата на 6 септември, но украинецът отложи боя заради контузия.

Оттогава Кубрат започна да хвърля все по-тежки думи и обвинения срещу шампиона, като по всичко изглежда, че психологическата война ще набира все по-голяма сила. 33-годишният софиянец е убеден, че ще победи Владимир, боят с когото чака вече две години.

"Подготвен съм много добре за този мач. Кличко е костелив орех за чупене, но мисля, че разполагам с оръжията да го строша”, заяви Кобрата.

"Неговите дълги прави няма да ме спрат. Проблемите са за това, за да бъдат решавани. Сигурен съм, че съм способен да го победя”, добави Кубрат Пулев.

Най-четени