Кобрата си поръча пояса на Кличко за 2014 16.12 | 00:25

Кубрат Пулев се завърна в България

От Иво Вецев

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев вече си е у дома, след като преди около два часа кацна на летище София, посрещнат от роднини, приятели и десетки свои фенове, дошли да се докоснат до великия шампион.

Снощи Кобрата защити за 5-и поредн път Интерконтиненталната си титла, след като с технически нокаут в края на 4-ия рунд пречупи съпротивата на Джоуи Абел и записа 19-ата си победа на профиринга, като остана непобеден.

Той записа поредното си убедително представяне, което беше оценено подобаващо от световните медии, а през 2014 година най-накрая се очаква да се изправи срещу Владимир Кличко в спор за световната титла в тежка категория на IBF.

Разбира се, възлюбената на Кубрат - фолк певицата Андреа, също беше сред чакащите на летище "София", а с нея бяха и голяма част от приятелките ѝ.

На посрещането имаше и оркестър, който свири популярни народни песни, а млади момичета посрещнаха Кубрат с пита и сол. От своя страна, Пулев беше с широка усмивка на лицето и поздрави всичките си фенове.

Дълго време след пристигането си той раздаваше интервюта и афтографи. Какво каза на летище "София" Пулев четете в Sporta.bg

Водещи

Най-четени