Кошмар на Левски на път да се размине с ЦСКА 24.12 | 13:22

Елитни английски тимове се прицелиха в искан от ЦСКА

От Даниел Любомиров

Два английски клуба от Премиършип са на път да отмъкнат трансферната цел на ЦСКА - Саид Хюсеинович.

Босненският атакуващ халф бе един от кошмарите на Левски по време на мачовете на "сините" с ФК Сараево, когато българският тим отпадна още в първия си международен мач.

От 13-ти февруари Хюсеинович ще бъде свободен агент, тъй като няма да поднови договора си с тима от Босна и Херцеговина.

Менижърът на футболиста призна, че агентът му ще си търси нов отбор, а ЦСКА се надяваше да го привлече без да плаща трансферна сума.

Сега обаче става ясно, че Норич и Рединг също искат да се сдобият с правата на техничаря от Сараево.

Друг кандидат за подписа му е Елче, подвизаващ се в Сегунда дивисион, а евентуалнта дестинация за него е и Олимпия (Любляна).

От ръководството на ЦСКА никога не са крили интереса си към Хюсеинович и се надяваха с негова помощ да гонят класиране в групите на Лига Европа, при положение, че титлата не е много реална на този етап от първенството.

Хюсеинович откри резултата за Сараево срещу Левски в реванша между двата тима във втория квалификационен кръг на Лига Европа в края на юли.

След това при резултат 2:1, който класираше "сините", същият футболист направи страхотен рейд и порази мрежата на Пламен Илиев, фиксирайки крайното 3:1.

Водещи

Най-четени