Крачунов получи наградата за футболист на кръга 19.03 | 15:13

Бранителят доволен от победата над Левски

От iNews.bg

Защитникът на ЦСКА Пламен Крачунов, бе награден за играч на XXVII кръг на А група. Той се превърна в герой за своя тим, след като се разписа във вратата на Левски в последната минута на допълнителното време и донесе трета поредна победа на "червените" във Вечното дерби.

Крачунов спечели класацията с десет гласа, а втори с осем остана неговият съотборник Емил Гъргоров. Останалите номинирани бяха Иван Цветков и Юнес Хамза от Ботев (Пловдив), които донесоха победата на "канарчетата" над Локомотив в дербито на Ботев. Те получиха съответно три и два гласа.

След церемонията по награждаването Крачунов говори за победата над Левски и за качеството на футбола във Вечното дерби.

"Може би тази победа е по-сладка, тъй като е по-изстрадана. Радвам се че успях да вкарам толкова важен гол и да зарадвам, да не кажа голяма дума, повече от половин България”, заяви Крачунов.

"Това е Вечното дерби и при една евентуална загуба нещата се приемат много по-тежко и в клуба, и от привържениците. Мисля, че последните няколко години поради тази причина не може да стане толкова красив мач и заради това се получава по-предпазлива игра", смята бранителят на ЦСКА.

Най-четени