Кубрат спечели 24-тата си победа срещу Нигерийския кошмар! Ето как стана 03.12 | 22:00

Кобрата сбъдна мечтата си да се бие в София, "Арена Армеец" се пръска по шевовете, изпълнена от 15 000 души

От Стефан Марков

Кубрат Пулев излиза след минути срещу Самюел Питър в мечтан за него и боксовите фенове мач в София. "Арена Армеец" се пръска по шевовете, защото над 15 000 души са я изпълнили!

Inews.bg ще следи срещата на живо!

ГЛЕДАЙТЕ ДВУБОЯ НА ТОЗИ ЛИНК!

Двамата ще си разменят крошета в двубой за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация.  И Пулев, и Питър се заканиха да направят зрелищно шоу. 

Пулев е с 8 килограма по-лек, показа кантарът по време на официалното теглене на двамата. Българинът обаче има леко превъзходство във височината.

Преди двубоя Пулев призна, че този мач е особен за него, защото срещата е на родна земя и пред българска публика. При победа в 12-рундовия бой Кубрат ще получи правото отново да е претендент за световната титла, за която той беше детрониран от Владимир Кличко преди 2 години.

В часовете преди боксовия двубой се разрази черна борса за билети.

В залата е и гаджето на Кобрата - фолк дивата Андреа!

НАЧАЛО НА МАЧА!

АТМОСФЕРАТА Е НЕОПИСУЕМА!

1-ви рунд 

Мощно начало на Кобрата. С 2 леви прави крошета нашият боксьор разтресе Кошмара. Питър обаче е доста надъхан и също налита с тежки удари! Десен прав в главата на Питър взриви залата!

2-ри рунд

Кобрата залага на контраатаката и пласира добри попадения в главата на Питър. Нигериецът изненадващо опитва д аналожи атакуващ стил, но главата му вече кърви. Носът на Кошмара е разбит!

3-ти рунд

Кубрат Пулев победи. Съдоията спря мача заради тежка контузия в лакътя за Питър. Българинът триумфира, а Кобрата ще добави нов шампионски пояс след техническия нокаут срещу бившия световен шампион.

След срещата Кубрат обяви развълнуван, че иска да се бие за световната титла и мачът да е отново в България. Кобрата благодари на всеки един фен в залата и разкри, че подкрепата му дава неизчерпаема енергия

Най-четени