ЛеБрон Джеймс изведе Маями до успех в Бруклин 13.05 | 11:48

Крал Джеймс наниза 49 точки

От iNews.bg

Защитаващият титлата в НБА отбор на Маями Хийт се поздрави с победа като гост на Бруклин Нетс в мач номер 4 от плейофната серия между двата тима. Шампионите се наложиха със 102:96, за да запишат трети успех над съперника си.

Така "горещите" са само на една победа от класиране за финала в Източната конференция на НБА, след като поведоха с 3-1 в серията.

Най-полезен за успеха на Хийт в Ню Йорк бе лидерът на отбора ЛеБрон Джеймс, който завърши двубоя с 49 точки - само с пункт по-малко от личния си рекорд за най-много реализирани точки в плейофите на Лигата.

Дуейн Уейд добави 15 точки за Маями, а Джо Джонсън беше най-резултатен за Бруклин с 18 точки, докато Пол Пиърс завърши с 16 точки и 7 борби.

На Запад Портланд Трейлблейзърс се поздрави с първи успех над победителя в редовния сезон на НБА Сан Антонио Спърс след 103:92 в собствената си зала.

Така "шпорите" пропуснаха възможността да затворят серията в четири мача и да се класират за финала в Западната конференция.

Деймиън Лилард вкара 25 точки за победителите, ЛаМаркъс Олдридж добави 19, а Никола Батюм се отличи с дабъл-дабъл от 14 точки и 14 борби. Тони Паркър беше най-резултатен за Сан Антонио с 14 точки.

Водещи

Най-четени