Левандовски бе представен като ново попълнение в Байерн (М) 09.07 | 16:47

Очаква се Марио Манджукич да замине към Атлетико (М)

От iNews

Бившият европейски шампион Байерн (Мюнхен) представи новото си попълнение Роберт Левандовски. Нападателят пристигна със свободен трансфер от Борусия (Дормунд). Той бе представен от спортния директор на баварците Матиас Замер и заяви големите си планове.

"Чувствам се страхотно. Починах си добре и батериите ми са презаредени напълно. След четири години в Дортмунд дойде време да направя следващата крачка. Знам, че Байерн (Мюнхен) е мястото, където мага да стана още по-добър играч", заяви полякът пред медиите.

Матиас Замер пък поздрави новото попълнение на клуба и заяви, че той има цялото време на света, за да се аклиматизира и да бъде познатата голова машина.

"В Дортмунд той направи невероятни неща. Левандовски е роден да бъде шампион. Сега той има цялото време, което му е нужно, за да се аклиматизира. В началото не очакваме чудеса, но той има всички качества, които са нужни на един голям футболист", категоричен бе Замер.

В Байерн Левандовски ще носи номер 9, който е освободен от Марио Манджукич. Днес бе потвърдено, че хърватинът помеа към Атлетико (Мадрид).

Освен Левандовски баварците представиха и друго ново попълнение – Себастиан Роде.

"Мога да играя на различни позиции. Искам да съм на терена и ще изпълнявам указанията на треньора", сподели младият футболист.

Водещи

Най-четени