Лудогорец не издава нищо за лятната си селекция 17.04 | 15:15

Треньорът Георги Дерменджиев не пожела да коментира

От iNews.bg

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев отказа да разкрие подробности относно предстоящата лятна селекция на шампионите.

Очертава се "орлите" да стигнат до четвърта поредна титла в "А" група, което би означавало и нова атака на груповата фаза на Шампионската лига наесен.

В медийното пространство вече се заговори, че Лудогорец проявява интерес към колумбийски халф от елита на Аржентина, както и към бившата звезда на ЦСКА Жуниор Мораес.

На този етап обаче Дерменджиев отказа да коментира спекулациите в пресата.

"Като му дойде времето, ще бъде разгърнато всичко. И друг път съм го казвал, на този отбор не са му необходими нови футболисти", посочи специалистът.

Относно тайнствения колумбиец, той заяви: "Това е тема, която принципно е много сложна, но като дойде времето, всичко ще се разбере".

Дерменджиев разясни и ситуацията около нападателя Юнес Хамза, за който се говори, че може да бъде продаден на Стяуа. "След като се върнахме от зимната подготовка Хамза беше с националния отбор и след това лекува две контузии и затова е настрани. Това е истината за него", каза треньорът на шампионите.

Водещи

Най-четени