Лудогорец се събра за първа тренировка 16.06 | 15:30

Шампионът на България започна подготовката си

От iNews.bg

Шампионът на България Лудогорец започна подготовката си за новия футболен сезон 2014/2015. Днес възпитаниците на Стойчо Стоев се събраха в хотел "Новотел" в София.

В следващите няколко дни футболистите ще преминат функционални изследвания в комплекс "Царско село" в столицата. Първият лагер на разградчани ще бъде в Смолян и започва от 18 юни

Повечето от играчите вече са в София, където минават медицински прегледи. В групата на шампионите са и новопривлечените юношески национали Преслав Петров и Александър Василев.

Някои от чужденците ще се присъединят към съотборниците си по-късно. Тази вечер се очаква да пристигнат повечето от бразилците плюс испанеца Даниел Абало. По-дълга почивка пък получиха Роман Безяк и Теро Мантула.

Първата тренировка на Лудогорец е от от 17:30 часа днес на терена до тенис кортовете в столичния квартал "Драгалевци", като заниманието ще бъде открито за медиите.

Лудогорец ще даде пресконференция във вторник (17 юни) в 13:00 часа в зала "Европа 1" на х-л "Новотел" (до The Mall на бул. "Цариградско шосе"), а на въпросите на журналистите ще отговарят Ангел Петричев, Стойчо Стоев и някои от футболистите на клуба.

Водещи

Най-четени