Люпко опитал да убие Левски отвътре 24.10 | 15:36

Имало решение да се промени начина на допълнително финансиране

От iNews.bg

Играчите на Левски плачели за пари, на Герена пари нямало. Така излезе от думите на Люпко Петрович и точките, които спусна на медиите. "7 дни спорт" обаче научи, че нещата не стоят така. Имало е решение не да не се плащат премиите, а да се промени начинът на допълнително финансово стимулиране на футболистите. Няма рязане на заработеното. Играчите са си взели своето. Това е станало в събота.

Лично синът на Спас Русев Евгени е платил парите. Затова постъпката на Люпко Петрович на някои може да им изглежда героична, но на нормалните привърженици на "сините" им горчи в устата. Още от срещата с ЦСКА. Защото сектор "Б" не прие начина, по който излязоха любимците му в този двубой - прибрани, страхливи и бъркащи всеки втори пас.

Да, този отбор може и на пръв поглед да няма голям потенциал, но как така е толкова време на първо място? И то напук на схемите, които се въртят в Първа професионална лига от БФС и кожодерите от съдийската комисия. Защото да си рефер у нас, стана доста доходна професия. Предава се от баща на син, от дядо на внук. Там случайни няма. Ако не си роднина, то си човек на някого.

Още по темата можете да намерите на страницата на Sporta.bg.

Водещи

Най-четени