Маями Хийт се възстанови след удара на ЛеБрон Джеймс 16.07 | 15:25

"Горещите" привлякоха Луол Денг и преподписаха с Уейд

От Иво Вецев

Маями Хийт няма да изпадне от битката за челните места в Източната конференция на НБА, след като ръководството на тима успя да направи няколко хода, с които да остане в челните позиции.

След като ЛеБрон Джеймс се съгласи да премине отново в Кливланд Кавалиърс, президентът на баскетболните операции на "горещите" Пат Райли убеди Крис Бош да остане в отбора за още 5 години и срещу 118 милиона долара. Към него имаше оферта и от Хюстън Рокетс.

Освен това официално късно снощи Дуейн Уейд подписа нов 2-годишен договор на стойност 32 милиона долара, като и той остава във Флорида.

Най-значимият трансфер, който Пат Райли осъществи, е този на Луол Денг, който през миналия сезон игра за Чикаго Булс, но в края беше трансфериран в Кливланд Кавалиърс. Той подписа договор за 2 години и 20 милиона долара.

С отбора преподписаха Крис Андерсън и Марио Чалмарс, а в отбора беше привлечен и бившият ас на Индиана Пейсърс Дани Грейнджър. В отбора е вече и тежкото крило Джош МакРобъртс, който записа силен сезон за Шарлот.

Водещи

Най-четени