Меси за Роналдо: Той бе орисан да бъде големият ми съперник 05.03 | 20:53

Аржентинският магьосник за главния му конкурент

От Даниел Любомиров

Лео Меси се изказа по любопитен начин по отношение на великото си съперничество с Кристиано Роналдо и сподели, че е очаквал подобно развитие на кариерите на двамата великани в модерния футбол.

Нападателят на Барселона продължава да бъде безапелационен лидер в индивидуалните класации до момента през сезона, въпреки че напоследък не се представяше на обичайното си върхово ниво във важни за каталунците мачове.

Лео Меси отново неизбежно беше помолен да коментира голямото си съперничество с нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

"Още преди (Роналдо) да подпише с Мадрид, бях сигурен, че той именно ще бъде големият ми опонент в следващите години", заяви Меси в интервю за Optimum Style.

По-рано днес излезе публикация на друго изказване на аржентинския магьосник на Барселона, според което той се самоопределя като комбинативен играч, който в никакъв случай не е егоист.

Също така Меси се помоли директно на медиите да спрат да си съчиняват неверни истории за него - нещо, от което се оплакват всички световно известни личности.

"Почти всичко, което се пише за мен, е измислица. Иска ми се тези неща да престанат. Искам единствено хората да ме определят и съдят като футболист", пожела си Меси.

Също така Бълхата отново демонстрира уважение към съотборниците си в Барселона, когато беше помолен да изброи няколко големи имена, с които се състезава рамо до рамо.

Водещи

Най-четени