Милан и Реал Мадрид преговарят за трансфер на Кака 17.01 | 18:34

Бразилецът е все по-близо до завръщане на "Сан Сиро"

От Константин Симидчийски

Италианският гранд Милан обяви чрез своя официален ТВ канал, че клубът вече води преговори с Реал Мадрид относно евентуално завръщане на Рикардо Кака на "Стадио Сан Сиро".

Вчера бразилецът призна, че има желание да напусне "кралския клуб" и да се завърне в предишния си тим, след като не се ползва с доверието на Жозе Моуриньо.

Днес от страна на Милан бе потвърдено, че разговори в тази посока вече са стартирали, като Милан иска да си върне "кариоката" под наем до края на сезона.

Собственикът на Милан Силвио Берлускони и президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес вече преговарят за 30-годишния халф, който през този сезон е записал едва 7 мача в испанската Примера Дивисион.

"Ситуацията в Реал Мадрид не е приятна за мен. Затова моето желание е да се завърна в Милан. Ако двата клуба се съгласят, ще бъде страхотно. Изкарах тук най-добрите си години," заяви вчера Кака пред италианската преса.

По всяка вероятност Милан ще се опита да включи клауза в евентуалния договор между двата клуба, който да позволи на "росонерите" да закупят Кака за постоянно през лятото.

Водещи

Най-четени