Ники Михайлов: Казах на Иван Иванов да дойде във Верона 07.08 | 20:20

Националният ни вратар посъветвал колегата си да го последва в Серия А

От Даниел Любомиров

Българският национален вратар Николай Михайлов сподели, че лично е посъветвал колегата си от представителния ни тим Иван Иванов да последва примера му и да подпише с новака в Серия А Верона.

Както е известно, Ники Михайлов парафира с бившия клуб на Валери Божинов и ще се подвизава в едно от най-силните първенства в света.

Вратарят, който напусна Твенте след 6 години в Холандия, обясни как току що е изпълнил детската си мечта - да играе в Италия.

По-рано днес стана ясно, че от ръководството на Партизан са дали разрешение на Иван Иванов да напусне, но той ще го направи в посока швейцарския шампион Базел, а не Верона.

"Иван Иванов ми звънна, за да ме пита каква е ситуацията във Верона и се надявам до ден-два да вземе решение да дойде при мен или пък да отиде в Базел.

Според мен следващата крачка за него трябва да е преместването в силно първенство, каквото е италианското, а не швейцарското, но аз моето мнение съм му го казал на него, сега остава той да си реши", коментира Михайлов по темата пред bTV.

Вероятно обаче възможността да играе в груповата фаза на Шампионската лига с Базел е натежала при решението на Верона.

Припомняме, че любимият отбор на Роджър Федерер е сред възможните съперници на българския шампион Лудогорец в плейофите на най-комерсиалния турнир.

Водещи

Най-четени