Нова среща Томов - Манджуков за лиценза на ЦСКА 31.03 | 17:44

Битката на "червените" продължава с пълна сила

От iNews.bg

Главният акционер на ЦСКА Александър Томов се срещна с члена на Управителния съвет Ивайло Манджуков, както и с един от представителите на Петър Манджуков и Юлиян Инджов - Борислав Лазаров. Тримата са обсъждали лиценза на ЦСКА и вариантите за неговото спасение.  
 
В момента Томов води разговори с директора на Международния отдел на "червените" Владимир Рупов, според Канал 3. Рупов трябва да оформи документацията и да депозира всичко в лицензионната комисия до 18:00 ч.
 
"24 часа" съобщи, че ЦСКА виси фатално с лиценза 2 часа преди крайния срок, съобщил отлично информиран източник от БФС.
Никой дори не е търсил собственикът на "Чавдар" (Етрополе) Емил Димитров, за да се разсрочи плащането на 350 000 евро по трансфера на Чочев в "Палермо". Общо сумата е около 1,8 милиона лева.
Междувременно спортно-техническата комисия на БФС потвърди прекратяването на договора на Стойчо Младенов като старши-треньор на ЦСКА. Още след изиграването на последния кръг от А група преди паузата за квалификациите за Евро 2016 Екзекутора подаде оставка, въпреки опитите на Александър Томов да го убеди и да промени решението му.

В последния двубой срещу Берое (0:0) "армейците" бяха водени от Анатоли Нанков, но той от солидарност и лоялност също подаде оставка, както и останалите членове на щаба Стойчо Младенов-младши и Тодор Янчев.

Днес Екзекутора не пожела да коментира детайли около раздялата си с ЦСКА, нито дали би приел предложението на Томов да се завърне на ръководен пост. Единствените обещания на Младенов бяха да разкрие документите от раздялата си с ЦСКА и да отговори веднъж завинаги на спекулациите колко е печелил, докато е бил наставник.

Водещи

Най-четени