Ново голямо разочарование за Левски 29.10 | 15:55

"Сините" загубиха с 0:2 гостуването си на Монтана

От iNews

Отборът на Левски поднесе нова много неприятна изненада на феновете си като допусна втора загуба само за няколко дни. Този път "сините" отстъпиха на втородивизионния Монтана с 0:2 в първа среща от 1/8 финалите за Купата на България. 

Домакините от Монтана откриха резултата в края на първото полувреме след гол на Сергей Георгиев. В средата на втората част домакините направиха резила на софиянци пълен и Минчев се разписа в опит да центрира топката.

 "Сините" все пак ще имат време за реванш във втория двубой между двата тима в началото на декември на стадион "Георги Аспарухов".

Въпреки това ужасната седмица за Левски продължава след като само преди три дена отбора получи три безответни попадения от ЦСКА във Вечното дерби за шеста поредна загуба. 

Монтана пък показа страхотен дух и след като отстрани ЦСКА в предишния кръг на турнира сега е много близо да направи същото и с тима на Левски.

Проблемът пред Левски е много сериозен защото "сините" почти не затрудниха вратата на Монтана и не успяха да противодействат на домакините.

Георги Иванов - Гонзо даде шанс на някои млади футболисти в този двубой, като в течение на мача пусна всички титуляри, с които разполагаше.

Вижте подробности и снимки от двубоя в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени