Още един футболист избяга от ЦСКА 25.04 | 11:49

Този път това е Амансио Фортеш

От iNews.bg

Анголецът Амансио Фортеш избяга от ЦСКА и вече почти седмица е в неизвестност, пише "Труд".

Футболистът бе привлечен през зимната пауза, но не изигра нито минута за "червените". Фортеш, преди години бил и в школата на Манчестър Юнайтед, е използвал ситуацията със забавените пари и вероятно е подал оплакване до ФИФА срещу клуба.

За разлика от него Тони Силва се върна в отбора и ще бъде в групата за гостуването на Литекс в неделя. Сигурно португалецът ще бъде глобен за самоотлъчката в четвъртък. В момента Силва няма административното право да скъса договора си с ЦСКА. Но тази опция ще е актуална в понеделник, когато отново ще се дължат две заплати на отбора. Треньорите и служителите в ЦСКА още не са получили пари. Има обещание с половин уста за понеделник.
 
Проблемите на ЦСКА се увеличават вълнообразно, след като вратарят Якуб Дивиш отпадна от групата за дербито в неделя вечерта. Стражът е болен и с висока температура, не е тренирал от няколко дни. Дивиш опита да се включи в петъчната тренировка, но изкара само няколко минути на терена. Така Галин Иванов ще е принуден да включи юноша от школата, който никога не е тренирал с първия отбор.

Водещи

Най-четени