Пиронкова успя да се добере до София за първата си тренировка 25.10 | 17:00

Сутрешното занимание на Цвети бе осуетено от непочистените пътища

От iNews.bg

Затисналата България люта зима не успя да спре първата ни ракета Цветана Пиронкова да пристигне от Пловдив до София с автомобил и да направи първа тренировка преди Турнира на шампионките на WTA в столичната зала "Арена Армеец".

Тази сутрин Цвети трябваше да проведе първото си занимание в "Арена Армеец", но серия от катастрофи по пътя между родния ѝ Пловдив и столицата временно блокираха нейното движение.

Все пак 27-годишната пловдивчанка успя да преодолее успешно разстоянието и в 15:00 часа днес се появи по екип в залата.

Цвети проведе интензивна тренировка със своя спаринг партньор Константин Стойков под зоркия поглед на баща си и неин личен треньор Кирил Пиронков.

"И тази година този турнир ще бъде много силен. Надявам се да се представя добре. Настилката ми е добре позната, много ми харесва розовия цвят около корта", коментира Пиронкова след тренировката.

Първата ракета на България заяви, че няма предпочитания за жребия, който ще започне в неделя в 16:00 часа в Гранд Хотел София.

В България вече пристигнаха Андреа Петкович и Елина Свитолина, а останалите участнички в Турнира на шампионките трябва да кацнат на летище "София" до края на днешния ден. Единствено испанката Гарбине Мугуруса ще дойде в неделя със самолет, който се очаква да кацне в 12:35 часа.

Водещи

Най-четени