Платини и Стоянов се връщат в групата на ЦСКА 13.04 | 12:20

Бразилецът изтърпя наказание, а защитникът получава нов шанс от Радуканов

От Иво Вецев

Милен Радуканов реши да реабилитира Костадин Стоянов и го върна в групата на ЦСКА за предстоящия двубой срещу Етър във Велико Търново утре.

Защитникът получи доверието на БГ Моуриньо след завръщането му на "Армията", но след много слаби мачове срещу Локомотив София и Ботев Враца отпадна за домакинския мач срещу Лудогорец, в който тимът не допусна гол.

Сега той ще има шанс за изява срещу Етър, но е възможно Радуканов отново да разчита на Грънчов и Попов в центъра на защитата.

От групата за гостуването обаче отпадна Марсиньо, който получи разтежение срещу Ботев Враца и трябваше да пропусне и мача с шампиона в четвъртък.

Радостната вест за Радуканов е, че наказанието на Мишел Платини изтече и той ще може да вземе участие в срещата с Етър, след като ЦСКА показа голова немощ в срещата с Лудогорец и не успя да реализира положенията, които създаде.

Ето и пълната група на ЦСКА за гостуването във Велико Търново:

Групата на ЦСКА: Анатоли Господинов, Томаш Черни, Михаил Венков, Костадин Стоянов, Спас Делев, Лукас Саша, Иван Бандаловски, Серж Нюаджи, Петър Витанов, Анисе Абел, Ивайло Чочев, Апостол Попов, Богомил Христов, Венцислав Василев, Мартин Камбуров, Мишел Платини, Ангел Грънчов, Илиас Кириакидис, Игнасио Варела, Нджонго Присо

Водещи

Най-четени