Пратиха Уейн Рууни при резервите на Юнайтед 08.08 | 17:01

Английският национал се приближава все повече до напускане на "Олд Трафорд"

От Константин Симидчийски

По всичко изглежда, че Уейн Рууни е близо до напускане на Манчестър Юнайтед, след като днес английският национал бе пратен да тренира с резервите от мениджъра Дейвид Мойс.

По същото време, когато Мойс обясни, че почти сигурно няма да разчита на нападателя в предстоящия мач с Уигън за "Комюнити Шийлд", таранът е бил практически унизен от своя наставник.

Съобщава се, че днес Уейн Рууни е пристигнал на тренировка в Карингтън както обикновено, но вместо да проведе занимание със съотборниците си, нападателят е получил указание да тренира с резервите на Юнайтед.

Според някои информации, Рууни не е реагирал емоционално на решението на Мойс, като дори е тренирал с усмивка под ръководството на Уорън Джойс и Ники Бът.

Официалната версия е, че 27-годишният футболист страда от контузия в рамото, но според мнозина надали това е главната причина, поради която Рууни пропусна контролата с АИК и вероятно предстоящия двубой с Уигън.

През тази седмица Юнайтед отхвърли втора оферта на Челси за национала, но всички сигнали индикират, че съвсем скоро бившият футболист на Евертън ще сложи край на дългогодишния си престой в "Театъра на мечтите".

Рууни все още не е подал официална молба за трансфер до ръководството на Манчестър Юнайтед, но и подобен вариант не се изключва в скоро време.

Водещи

Най-четени