Пуснаха в продажба билетите за Вечното дерби 20.10 | 18:20

Цените на хартийките са от 10 до 15 лева в зависимост от сектора

От Краси Киров

Пуснаха в продажба билетите за Вечното дерби ЦСКА - Левски, което ще се състои на 28 октомври от 17:45 на стадион "Васил Левски". Цените на хартийките са от 10 до 15 лева в зависимост от сектора.

Билетите вече са пуснати в продажба в търговските мрежи на "Пикадили", "Германос" и "Офис1", но са с места определени в секторите за привърженици на ЦСКА. Гостите ще могат да закупят билети за определените за тях места в деня на мача, но само на касата откъм метро станцията.

Касите на "Българска армия", до фен магазина ще работят от 25.10. до 27.10. включително с работно време от 13:00 до 19:00 часа. В деня на мача билети ще могат да бъдат закупени от касите на Ариана и Гурко, които ще отворят в 12:00 часа и ще работят до 19:00 часа.

Цени на билетите:

сектор А - 15 лева

сектор В - 12 лева

сектор Г - 10 лева

сектор Б ( гости) - 10 лева

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати, ще има и ултравиолетови лампи, за да се предотврати влизането с фалшиви билети. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Водещи

Най-четени