Реал Мадрид бе унизен в Испания 01.09 | 00:00

"Крaлския клуб" допусна загуба с 2:4 при гостуването си на Реал Сосиедад

От iNews

Реал Мадрид допусна много неприятна загуба във втория кръг на испанската Примера Дивисион. "Белия балет" отстъпи с 2:4 като гост на Реал Сосиедад при положение, че водеше с 2:0 до 11-та минута на мача, който се игра пред пълните трибуните на "Аноета".

Карло Анчелоти не можеше да разчита в този мач на голямата звезда Кристиано Роналдо, който е контузен и получи почивка, а на неговот място се появи Иско.

Въпреки това Реал Мадрид стартира ударно и отбеляза два гола до 11-та минута на мача. Първо Серхио Рамос бе точен с глава след центриране от корнер на Тони Кроос. Малко след това Рамос удари греда. В 11-та минута Модрич с много хитър пас намери Бейл, на границата на наказателното поле. Уелсецът финтира защитник и вкара топката във вратата за 2:0.

Баските изглежда изобщо не се примириха и показаха свободния си дух на своите гости. В 35-та минута след центриране от корнер Прието чукна топката с глава и тя стигна до Мартинес, който върна едно попадение. Шест минути по-късно всичко започна отначало след като Де Ле Бейя центрира много добре в наказателното поле и там оставения непокрит Сурутуса изравни резултата с глава.

Второто полувреме се очакваше натиск на Реал, но това не се получи. Обратът на баските бе пълен, когато Сурутуса и резервата Карлос Вела отбелязаха още два гола и направиха за смях европейският клубен шампион.

Така Барселона е единственият отбор в Испания, който има две победи след първите два кръга, а Реал Мадрид записа първа загуба след успеха си миналата седмица над Кордоба.

Вижте снимки и видео от мача в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени