Рони О'Съливан ще се жени, купил пръстен за 55 000 03.02 | 18:57

Ракетата започва да подрежда хаоса в личния си живот

От Даниел Любомиров

Рони О'Съливан все още мотае Световната билярд и снукър асоциация и бави решението си по въпроса дали ще се завърне в театър "Крусибъл", но вече започна да урежда личните си проблеми.

Ракетата е предложил брак на приятелката си - актрисата Лайла Руас - като е пандал на колете и ѝ е подарил диамантен пръстен за 55 000 паунда, закупен от един от най-големите магазини в Европа "Хародс".

Рони вече пръсна около 2 милиона за луксозно имение в Есекс и двойката планира да се засели там за постоянно.

Така поне част от объркания живот на четирикратния световен шампион започва да изглежда по-розова, което дава надежда на феновете на снукъра, че любимецът им ще реши да се върне за Световното първенство.

Британският таблоид The Sun разпространи информацията за годежа на Ракетата и припомня, че през 2008-ма година той се разведе с Джо Лангли, от която има две деца.

"Рони не сваляше очи от нея през цялата вечер в ресторанта, когато ѝ предложи с пръстена в ръка. Тя е брилянтна, двамата се разбират отлично и благодарение на нея той отново намери спокойствие", разкрива очевидец пред Sun.

Лайла, 41-годишна, има дъщеря на 5 години от връзката си с бизнесмена Насир Хан, който през 2007-ма година беше пратен в затвора за измами на стойност повече от 250 милиона паунда.

Най-четени