Сити разпиля Тотнъм с четири попадения на Серхио Агуеро 18.10 | 17:00

Съдията даде четири дузпи и показа червен картон на Федерико Фацио

От Краси Киров

Манчестър Сити спечели много трудни три точки след като надделя с 4:1 над отбора на Тотнъм в среща от 8-ия кръг на Висшата лига.

Срещата предложи много драма и емоции за феновете като домакините измъкнаха победата след четири попадения на Серхио Агуеро, но гостите могат да съжаляват за своите пропуски и особено този на Роберто Солдадо от дузпа.

Съдията в мача изнерви и двата тима като даде общо четири дузпи и показа червен картон на защитник на Тотнъм, което се оказа решаващо за крайния изход на двубоя.

Безспорно номер 1 в мача бе Серхио Агуеро, който отбеляза и четирите попадения за своя тим. По този начин той стана реализатор номер 1 на Манчестър Сити в Премиършип, изпреварвайки Карлос Тевес

Срещата започна ударно като в 13-та минута Агуеро откри резултата, но Ериксен изравни само три по-късно. След още пет минути Агуеро отново изведе своя тим напред след дузпа. В 32-та минута аржентинеца пропусна от бялата точка да даде по-голяма преднина на своя тим.

Тотнъм имаше своите шансове да изравни резултата. Първо в 62-та минута "шпорите" получиха право да изпълнят дузпа, но Роберто Солдадено сбърка от бялата точка.

Пет минути след това Фацио получи червен картон за нарушение срещу Агуеро в наказателното поле и този път аржентинеца не сбърка за 3:1 за "гражданите".15 минути преди края на мача Агуеро с много красив диагонален удар оформи крайното 4:1.

Вижте подробности от мача със снимки и видео в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени