Скандал между настоящата и бившата на Марадона 22.11 | 14:45

Бившата съпруга на футболиста заплашвала сегашната му спътница, която е бременна в шестия месец

От Георги Георгиев

Жените на прочутия футболист Диего Марадона се изпокараха и дори стигнаха до съд, пише италианският в. "Кориере дел медзоджорно", цитиран от БТА.

Неговата настояща спътница в живота Вероника Охеда, която е бременна в шестия месец, се е оплакала в съд в Буенос Айрес, че бившата съпруга на шампиона - Клаудия Виляфане, я заплашвала.

Резултатът от оплакването бил, че съдът издал ограничителна заповед. Съгласно нея Клаудия и двете й дъщери от Марадона Далма и Джанина нямали право да се доближават на разстояние от 300 метра от къщата на Вероника до раждането на бебето ѝ.

Според приближени на Марадона, който се намира в Дубай, той бил страшно разгневен от действия на Вероника. Тя дори не го била информирала какво смята да прави спрямо Клаудия.

Очевидно на Марадона не му стигат проблемите с досегашните му жени, защото според аржентинския в. "Диарио популар" той си е намерил нова приятелка.

Ставало дума за 36-годишна аржентинка, пребиваваща в Испания, където била рекламен агент на международна компания. Марадона се запознал с красавицата, чието име не се споменава, на летище, но не се уточнява кое.

Водещи

Най-четени