Спортувай, България! Следвеликденско вдъхновение 17.04 | 10:02

Дори и след празници, дори и при по-хладнo време, винаги има място за спорт

От Нели Минчева

Кратка Великденска пауза за Боян и Александър и те отново са на линия в своята обиколка с влак и велосипед из страната "Спортувай, България".

И когато казваме "кратка", имаме предвид точно това. Защото през последните няколко дни двамата ентусиасти от сайта
Sportuvai.bg спряха със спортните си опити наистина за съвсем малко – колкото да хапнат по парче козунак и да изядат едно-две яйца.

Защото Стара Загора, поредната спирка от тяхната обиколка, им беше подготвила нови приключения. Двамата научиха какво представлява
Power Plate фитнесът, направиха и първи стъпки в бадминтона.

Днес и утре (17 и 18 април) Боян и Александър са в Кърджали, а до края на пътуването им им остава да посетят още Сопот (на 21 април) и Пазарджик (на 22 април), преди да се завърнат в София, за да поспортуват и в столицата (между 23 и 26 април).

Можете да проследявате спортните преживявания на Боян и Александър онлайн на Sportuvai.bg, както и във Facebook страницата на сайта. А за предлагащите места за спортуване са предвидени редица награди, сред които и чисто нов велосипед.

Докато обмисляте кой клуб или спортна школа искате да препоръчате онлайн, предлагаме ви и кратко видео от морската градина на Варна, където двамата редактори на
Sportuvai.bg опитаха да покарат скейтборд.

Водещи

Най-четени