Станимир Стоилов: Горд съм, отпадаме, без да бъдем надиграни 09.08 | 08:30

Мъри пожела на Щутгарт да спечели Лига Европа

От Мариян Найденов

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов не скри разочарованието си след отпадането на "канарчетата" от Щутгарт в Лига Европа.

"Канарчетата" напуснаха турнира непобедени, след като завършиха 0:0 на реванша в Германия, а в първата среща на стадион "Лазур" в Бургас двата тима направиха 1:1 и именно с този гол швабите излъгаха Ботев.

Пловдивчани наистина има за какво да съжаляват, защото създадоха достатъчно положения и играха като равен с равен с именития си съперник, но за съжаление липсата на опит и късмет им попречи.

Станимир Стоилов също отбеляза, че отборът му трябва да съжалява, защото отпада без загуба. Мъри дори се просълзи и заяви, че се гордее с играчите си, а на Щутгарт пожела да спечели Лига Европа.

"Ще съжаляваме още дълго за това, което се случи. Отпаднахме без загуба, а и без да бъдем надиграни в нито един от мачовете си в Лига Европа", каза младият специалист.

"В такива мачове се каляват отборите. Горд съм от Ботев. Пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа", добави Станимир Стоилов.

Водещи

Най-четени